تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص

تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص
تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص, دانلود تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص, روشها, ژله, مارمالاد, مربا, مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص, و, ويژگيها

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 16 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
1‏مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون‏ 1 ـ هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد‏ 1 ـ هدف‏ هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد . 2 ـ دامنه كاربرد اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است .‏ هدف از تدوين اين استاندارد تعيين ويژگيها , بسته‏بندي , نشانه‏گذاري , نمونه‏برداري و روشهاي آزمون مربا و مارمالاد و ژله مربا مي‏باشد .‏ 2 ـ دامنه كاربرد‏ اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است . اندامهاي گياهي مي‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود . اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .‏ اين استاندارد فرآورده‏هايي را شامل مي‏شود كه از كليه اندامهاي سالم و ماكول گياه قابل تهيه است ‏ اندامهاي گياهي مي‏تواند مجزاء بصورت مربا و مارمالاد و ژله مربا تهيه شود .‏ اين استاندارد در مورد ژله دسر 1 همچنين محصولات تهيه شده با مواد قندي و يا غيرقندي كه مصرف رژيمي دارند 2 نميباشد .‏ 3 ـ تعاريف و اصطلاحات‏ در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار مي‏رود : 3 ـ 1 ـ مربا : فرآورده‏ايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .‏ در اين استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار مي‏رود :‏ 3 ـ 1 ـ مربا :‏ فرآورده‏ايست كه از عمل آوري اندامهاي گياهي همراه با قند مجاز ( موضوع بند 4-8 اين استاندارد ) با آب و يا آب ميوه پس از طي فرآيند خاص تا غلظت مشخص بدست آيد به ترتيبي كه قطعات بكار رفته در تهيه آن قابل تفكيك و رويت باشد .‏ 3 ـ 2 ـ مارمالاد
 

  • پاورپوینت در مورد سیستم سوخت رسانی ریل مشترک کاتر پیلار

    پاورپوینت در مورد سیستم سوخت رسانی ریل مشترک کاتر پیلار پاورپوینت, پاورپوینت در مورد سیستم سوخت رسانی ریل مشترک کاتر پیلار, پیلار, دانلود پاورپوینت در مورد سیستم سوخت رسانی ریل مشترک کاتر پیلار, رسانی, ریل, سوخت, سیستم, سیستم سوخت رسانی…

  • تحقیق در مورد اصل عدم قطعیت هایزنبرگ 18 ص

    تحقیق در مورد اصل عدم قطعیت هایزنبرگ 18 ص 18, اصل, اصل عدم قطعیت هایزنبرگ 18 ص, تحقیق, تحقیق در مورد اصل عدم قطعیت هایزنبرگ 18 ص, دانلود تحقیق در مورد اصل عدم قطعیت هایزنبرگ 18 ص, ص, عدم, قطعیت,…

  • پاورپوینت در مورد هندسه تحلیلی فصل 3 (تحقیق دانش آموزی)

    پاورپوینت در مورد هندسه تحلیلی فصل 3 (تحقیق دانش آموزی) 3, آموزی, پاورپوینت, پاورپوینت در مورد هندسه تحلیلی فصل 3 (تحقیق دانش آموزی), تحقیق, تحلیلی, دانش, دانلود پاورپوینت در مورد هندسه تحلیلی فصل 3 (تحقیق دانش آموزی), فصل, مورد, هندسه,…

  • تحقیق اسرارنامه

    اسرارنامهتحقیقتحقیق اسرارنامهدانلود تحقیق اسرارنامه رفتن به سایت اصلی تحقیق اسرارنامه لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 2 صفحه  قسمتی از متن word (..doc) :   ‏اسرارنامه‏اسرارنامه‏…

  • پردازش داده ها و مدیریت پایگاه اطلاعات

    اطلاعاتپایگاهپردازشپردازش داده ها و مدیریت پایگاه اطلاعاتدادهدانلود پردازش داده ها و مدیریت پایگاه اطلاعاتمدیریتهاو رفتن به سایت اصلی پردازش داده ها و مدیریت پایگاه اطلاعات لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینتنوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش…